Rea!

Roland DJ-202

Mixa, scratcha, skapa sequences. Kom igång. Roland DJ-202 är en framåttänkande Serato DJ Intro-styrenhet som ger DJs funktionerna från en fullstor professionell kontroller i en tålig och portabel enhet. Den kompakta DJ-202 bibehåller konceptet från vårt flaggskepp DJ-808 och den slimmade DJ-505 och ger enastående flexibilitet för att DJ:a, remixa och producera beats i farten medan du spelar live eller…

Läs mer…

3.295 kr

Artikelnr: 307101
0 out of 5
Beställningsvara

Mixa, scratcha, skapa sequences. Kom igång.

Roland DJ-202 är en framåttänkande Serato DJ Intro-styrenhet som ger DJs funktionerna från en fullstor professionell kontroller i en tålig och portabel enhet. Den kompakta DJ-202 bibehåller konceptet från vårt flaggskepp DJ-808 och den slimmade DJ-505 och ger enastående flexibilitet för att DJ:a, remixa och producera beats i farten medan du spelar live eller skapar i studion. Med sina stora skivtallrikar med låg latency, dedikerade kontroller för pad och transport, inbyggd sequencer och mikrofoningång med professionella rösteffekter, ger DJ-202 dig mer funktioner än någon annan styrenhet i dess klass.

– Styrenhet (två kanaler, fyra deck) för Serato Intro
– Stora skivtallrikar med marknadens lägsta latency, optimerade för scratching
– Inbyggda trumset från Rolands legendariska TR-808, TR-909, TR-606*, och TR-707*, förverkligat med avancerad ACB (Analog Circuit Behavior)-teknologi
– Åtta ljud i varje TR-set: Bass Drum, Snare Drum, Closed Hat, Open Hat, Tom, Rim, Clap och Ride
– Inbyggd sequencer som styr Serato DJ Intros sampler för att skapa beats i farten
– Oberoende kontroll av samplerns volym
– Åtta dedikerad pads med lägen för Hot Cue, Loop, Sequencer och Sampler för att styra Serato DJ Intro eller Serato DJ mjukvara
– MIDI-utgång för att synkronisera externa enheter med spår i Serato DJ Intro
– Mikrofoningång med effekter för gate, hi-pass, reverb och eko
– 24-bit/48 kHz audiokvalitet med högupplösta digital-till-analog-omvandlare
– Kompakt, tålig, och med lättviktsdesign och greppbara handtag för optimal portabilitet
– Koppla direkt till dina högtalare eller din förstärkare via RCA stereoutgång
– Drivs via USB för enkel uppkoppling
– Serato DJ Intro ingår förberedd för Serato DJ Upgrade
– Använd Serato DJ Intro för att organisera och bygga upp musikbibliotek eller integrera låtar från iTunes – bara dra och släpp ett spår till ett deck, sätt och trigga cues, loopar och samplingar och lägg till grundläggande effekter

*Ljud från TR-606 och TR-707 kommer att läggas till i en kommande användarinstallerbar uppgradering av firmware.

Överlägsen portabilitet för kräsna DJs
DJ-202 är en två-kanals styrenhet för upp till fyra decks som drivs via USB och kan transporteras och sättas upp med ett minimum av ansträngning. Dess kompakta lättviktsdesign och ergonomiska handtag ger DJs den portabilitet de behöver för alla typer av spelningar – mobila tillämpningar, hemmapartyn, klubbspelningar, beat battles och mer. DJ-202s intuitiva layout och dess plug-and-play-kopplingar innebär att det är snabbt att komma igång. Och med 24-bit/48 kHz ljudkvalitet och Rolands högupplösta ljudhårdvara kommer dina spelningar att låta fantastiska oavsett ljudsystem.

Arvet från Rolands trummaskiner i en DJ Controller
Från TR-909s omisskänneliga hi-hats till fundamentskälvande boomen i en TR-808 har Rolands TR trummaskiner definierat klangerna i hela genrer i modern musik, från hip-hop, house, techno och electro under 80- och 90-talen ändå fram till musikstilen trap av idag. Genom att använda Rolands patenterade ACB (Analog Circuit Behavior)-teknologi återskapar DJ-202 troget originalljuden från dessa maskiner och ger dig verktyg för att skapa rytmspår som använder samma ljudpalett som världens främsta musikaliska ikoner. DJ-202s utökade TR-ljud inkluderar Bass Drum, Snare Drum, Closed Hat, Open Hat, Tom, Rim, Clap och Ride och ger en stor mängd möjlighet att skapa lagrade trumljud och sequences som utvecklas.

Mixa och scratcha
Scratch och cue med förtroende med DJ-202s stora skivtallrikar med låg latency som är de bästa i sin klass. Dedikerade Serato DJ Intro-kontroller medger snabbt skapande och triggande av hot cues, loopar och samplingar plus att man kan växla mellan fyra decks med Deck Select-knappen. Använd kanalfilter eller Serato FX (tillgängliga via tre FX Select-knappar per deck) för att få finess på blends eller accentuera scratchar. Med de dedikerade Play/Pause- och Cue-knapparna har du samma direktkontroll som finns på högklassiga controllers och fristående audiospelare.

Ge rösten liv
Ge nytt liv till din DJ-röst, radio drops, sångröster eller externa instrument via 1/4-tums TS mikrofoningång med inbyggda reverb- och ekoeffekter. Ytterliga effekter för röst inkluderar low-cut EQ för att förädla ljudet och en noise gate för att automatiskt rensa bort audioproblem och oönskat bakgrundsbrus.

Remixa, producera, uppträda
Använde TR-trummorna eller dina egna ljud laddade i Serato Samplers fyra sample-platser (med individuell kontroll över samplerns volymer) för att skapa en grund för remixar, beats och spelningar live. Programmer dem med DJ-202s 16-stegs sequencer – tillgänglig via performance pads – och synkronisera dem automatiskt till ditt Serato-bibliotek för att skapa unika övergångar, live remixes, eller upphottade klassiska spår. Använd Inst-Rec-läget för att spela in i farten och i realtid med Serato Sampler sequencing eller använd MIDI-utgångarna för att synkronisera externa MIDI-enheter och instrument till din sequencer och Serato DJ Intro. För expanderad produktionskapacitet, uppgradera till Serato DJ för att få 32 synkroniseringsbara samplingsplatser i fyra banker, hela samlingen av iZotope FX, inspelningsmöjligheter via mjukvara och mer.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”DJ-202”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *