Pioneer DDJ-SB3

2-kanals DJ-kontroller för programvaran Serato DJ Lite. Detta är den perfekta instegskontrollern för den som vill börja DJ:a med Serato. DDJ-SB3 layout matchar programvaran Serato och sina storebröder DDJ-SR2 och DDJ-SX3. Detta gör att du enkelt vid ett senare tillfälle byta upp dig till en större modell i Serato familjen. Vill man spela via Spotify på sin iPhone eller iPad…

Läs mer…

2.895 kr

Artikelnr: 322841
0 out of 5
Beställningsvara

2-kanals DJ-kontroller för programvaran Serato DJ Lite. Detta är den perfekta instegskontrollern för den som vill börja DJ:a med Serato. DDJ-SB3 layout matchar programvaran Serato och sina storebröder DDJ-SR2 och DDJ-SX3. Detta gör att du enkelt vid ett senare tillfälle byta upp dig till en större modell i Serato familjen.

Vill man spela via Spotify på sin iPhone eller iPad så behöver man Pro-versionen av appen djay, ett premium abonnemang på Spotify, och adaptern Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter (artnr: IDS0089937). För PC eller Mac finns djay att köpa som DJ-Mjukvara som fungerar med Spotify.

DDJ-400 bygger på samma platform som DDJ-SB3 men där layouten gjord för Pioneer DJs egna mjukvara. Till DDJ-400 får man med fullversion av mjukvaran rekordbox DJ och till DDJ-SB3 ingår Serato DJ Lite som är en enklare version av Serato DJ Pro (kan uppdateras för kostnad).

– Kraftfull kontroller till förmånligt pris
– Layout för att matcha Serato och som sina storebröder
– Kommer med Serato DJ Lite (kan uppdateras till Serato DJ Pro för en extra kostnad)
– SB kabel ingår för att koppla till dator.
– RCA utgång för inkoppling till högtalare
– Tar ström via USB porten

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”DDJ-SB3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *