Rea!

EBS RD752

Om du är en basist och vill kunna lita på att din förstärkare klarar vilken spelning som helst så har EBS Reidmar 752 din rygg. Till ett konkurrenskraftigt pris dessutom! Den senaste generationen Reidmar-förstärkare kombinerar EBS:s världsberömda analoga förförstärkarteknologi med EBS:s lätta slutstegsdesign. Det nya lätta slutsteget, utvecklat av EBS, levererar 750W RMS vid en belastning på 2 ohm. Den ger…

Läs mer…

6.190 kr

Artikelnr: 403606
0 out of 5
Beställningsvara

Om du är en basist och vill kunna lita på att din förstärkare klarar vilken spelning som helst så har EBS Reidmar 752 din rygg. Till ett konkurrenskraftigt pris dessutom! Den senaste generationen Reidmar-förstärkare kombinerar EBS:s världsberömda analoga förförstärkarteknologi med EBS:s lätta slutstegsdesign.

Det nya lätta slutsteget, utvecklat av EBS, levererar 750W RMS vid en belastning på 2 ohm. Den ger den optimala effekten för alla EBS-högtalarlådor utan att riskera att blåsa ut några högtalare. Tonen är solid med mycket kraft och klarhet. EBS-utvecklad Soft Clip-teknologi skyddar förstärkaren från överbelastning samtidigt som den bevarar botten och en riktigt solid sådan vid högre volymer.

De analoga förförstärkarnas kraftfulla EQ hjälper till att ratta in vilket ljud du vill med lätthet, och Driven lägger till övertoner och smuts när det behövs. Den inbyggda justerbara kompressorn hjälper till att skapa ett konsekvent och mer kontrollerat ljud när så önskas.


Anslut din förstärkare till front-of-house eller någon annan inspelningsenhet via den balanserade XLR-utgången. Förstärkaren är säker att använda utan att ansluta en högtalare om så önskas.

För att öva sent på kvällen, använd hörlurar och använd Aux-ingången för att lägga till musik att spela till.

Förstärkaren passar bra i en bärbar datorväska och lättvikten räddar din rygg när du reser med din Reidmar 752.

EBS Reidmar 752 kommer att ersätta Reidmar 750 från och med nu. Den är också 13 % mindre i storlek än den tidigare modellen.


Andra finesser inkluderar:

  • 4-bands EQ
  • Effektloop (send och return)
  • Line out
  • Fjärrkontrollanslutningar för att lägga till EBS RM-4 footswitch för att styra Character (på/av), EQ-sektion (på/av), Drive (på/av) och Mute.

EBS Reidmar-förstärkarna har tjänat så olika artister som MonoNeon, Dirty Loops, Testament, Dark Tranquillity, Killswitch Engage och Raised Fist på turné och i studion.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”RD752”

Din e-postadress kommer inte publiceras.