Digitaltrummor

Digitaltrummor eller eltrummor som de också kallas, finns idag i många olika utföranden med en rad smarta funktioner som gör att du inte behöver ge avkall på ljud och känsla, men ändå kan öva tyst när så krävs. Elektroniska sensorer omvandlar vibrationerna till ljud som du kan välja att spela upp i hörlurar eller högtalare.

Läs mer

Digitaltrummor har sedan de började komma på 1970-talet utvecklats med tekniken till att idag vara ett värdigt alternativ till vanliga trumset. I ett digitalt trumset finns en kontrollpanel där du sätter på och stänger av samt reglerar volym och andra inställningar. Ljudet är samplat och återges digitalt när du trummar och du kan koppla dina digitaltrummor till en förstärkare, trummonitor eller hörlurar. Många trumset har USB-anslutning och kan då även kopplas upp mot en dator eller surfplatta.

Köpa digitaltrummor

Funderar du på att köpa digitaltrummor hjälper vi dig gärna här i vår musikhandel i Örebro.

En stor fördel med digitaltrummor är naturligtvis att det går att spela tyst, utan att störa grannar eller övrig familj. De är dessutom lätta att transportera, vilket alla som flyttat ett vanligt trumset vet vilken utmaning det kan vara.

Kom in till oss och provspela ur vårt breda utbud av digitaltrummor från kända kvalitetsmärken som Aerodrums, Alesis, Nord, Roland, Singular Sound och Yamaha. Våra kunniga medarbetare är ditt bollplank i valet och snart kan du njuta av soundet av dina nya digitaltrummor.

 

Varmt välkommen till Örebro Musikservice!

Minimera

Varumärken