Yamaha CLP-700 Serien

Yamaha CLP-700 serien har äntligen anlänt och är rejält uppdaterad från sin föregångare CLP-600. Med ny ”cutting edge”’ teknik i form av Yamaha´s GrandTouch klaviatur återskapas känslan och upplevelsen av att spela på ett akustiskt piano eller en konsertflygel. Minsta lilla nyans i spelarens fingrar registreras av de oerhört känsliga tangenterna. Dessa består i sin tur av syntetisk ebenholts och elfenben och har en texturerad yta som ger ett bättre grepp samtidigt som den leder bort fukt.

En annan egenskap hos dessa pianon är att de med stor precision återger den efterklang som spelaren skulle ha hört från det akustiska instrumentet. Denna teknik möjliggör för ett levande och rikt varierat uttryck och är ytterligare en bit i Yamahas välutvecklade pussel.


Med över ett århundrade av erfarenhet av akustiska pianon är det inte så konstigt att de mest avancerade digitala pianon också kommer från just Yamaha. Clavinona-serien är sedan tidigare prisbelönt och anses vara de allra bästa inom digitala pianon. De erbjuder en kompromisslös kombination av en autentiskt spelarupplevelse och alla de fördelar som kommer med ett digitalt piano.

CLP-700 serien är dessutom fullt integrerad med möjligheten att koppla till dina iProdukter för att spela musik genom dess högtalare och även använda Yamahas populära appar. Detta är ett mycket uppskattat verktyg som underlättar när du vill lära dig nya låtar eller öva på din teknik.

 


Varumärken