Nylonsträngad Gitarr

Nylonsträngad gitarr brukar man även kalla för klassisk gitarr. Den är som namnet avslöjar utrustad med nylonsträngar som ger en mjuk och fyllig ton. Nylonsträngade gitarrer rekommenderar vi dig som aldrig spelat gitarr tidigare då de generellt sätt är lite lättare att komma igång med.

Gitarren är ett av de allra populäraste instrumenten och spelas över hela världen. Den är ett oslagbart komp- och melodiinstrument som är lätt att bära med sig. Nylonsträngarna kom dock till på 1940-talet och blev snabbt populära på grund av sin vackra klang och att de var betydligt mer hållbara än de sensträngar man tidigare använde.

Läs mer

Detta

Köpa nylonsträngad gitarr

Om du är nybörjare eller söker en billig gitarr till ditt barn råder vi dig att inte enbart gå på priset då du troligen kommer att få en gitarr av dålig kvalitet, vilket aldrig är roligt att spela på, vare sig du är nybörjare eller mer avancerad i ditt gitarrspel. Hos oss finner du riktigt bra nybörjargitarrer från runt tusenlappen för såväl barn som vuxna.

Du som är en van gitarrist hittar ett brett utbud av klassiska gitarrer för alla musikgenrer. Vill du ha råd och hjälp med ditt gitarrköp är det bara att fråga våra kunniga medarbetare som gärna hjälper dig att finna gitarren för just dig och dina behov.

Vi erbjuder en lång rad kända kvalitetsmärken såsom Alhambra, Fender, Cataluna, Epiphone, Ortega, Ibanez, Yamaha med flera.

Varmt välkommen till oss i butiken i Örebro och provspela din nya gitarr!

Minimera

Varumärken
Storlek