Fender American Ultra

Fender American Ultra är det allra senaste från gitarrmogulen Fender, som med denna nya serie presenterar sina mest avancerade instrument hittills. De kombinerar det allra modernaste inom gitarrteknologi med sitt tidlösa signum.

Gitarrerna i ultra-serien är utrustade med två nya typer av brusfria pickuper. De har även fått en finslipning av sina konturer som ger en ökad komfort under långa spelningar. Halsarna har också uppdaterats med ytterligare rundning och en mycket slät finish i Fenders Ultra-satin-finish som gör förflyttningar av handen helt friktionsfritt. Halshälen möjliggör dessutom för en mycket smidig övergång till greppbrädans övre register. Allt för att ge spelaren en så naturlig känsla som möjligt.

Ända sedan Fender utvecklade sin första gitarr på 50-talet har de varit noggranna med att låta utvecklingen drivas av de aktiva musikerna. Detta har mynnat ut i instrument som håller absoluta världsklass. Fender American Ultra är för dig som söker det bästa när det kommer till prestation, precision och ton.

Fender är kända för att producera pålitliga och uthålliga instrument för studion såväl som scenen. Det håller vi på Örebro musikservice verkligen med om! Därför har vi samlat på oss en stor kunskap och ett brett utbud av Fenders elgitarrer och baser. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt!

Har du frågor? Maila Pär eller ring 019252513

Varumärken
Antal strängar
Fattning